KVV Coxyde incasseert weer zware thuisnederlaag

© Coghe

Tegen Virton werd het 0-5. KVVC speelde nochtans een degelijke eerste helft, maar de Luxemburgers troffen vier keer raak na de pauze.

Zonder echt gevaarlijk te zijn was Koksijde de betere ploeg tijdens de aanvangsfase, maar op het halfuur stonden de Luxemburgers op voorsprong door een individuele fout bij de thuisploeg. Niet veel later kopte Loisel naast en op slag van rust besloot Salem-Ngabou rakelings naast.

Ook na de pauze deed KVV Coxyde het redelijk goed, maar echt doelgevaar bleef uit. Na tien minuten ging Nicolas Day zijn kans vanop afstand en doelman Flandrinck verkeek zich: 0-2 en wedstrijd gespeeld. Excelsior Virton nam het commando definitief over en Mbuba Lutete (2) en Harvey zorgden voor een te zwaar eindverdict: 0-5.

(DD – foto Coghe)

KVV Coxyde – Excelsior Virton: 0-5

KVVC: Flandrinck, Salem-Ngabou, Somay, Luhaka, Gnanko, Vanhaeren (75′ Hakimi), Kwani (80′ Kassambala), Loisel, Blanckaert, Garcia (69′ Ntika Bondombe), Diakho.

Doelpunten: 30′ Mbuba Lutete 0-1, 55′ Day 0-2, 68′ Mbuba Lutete 0-3, 84′ Harvey 0-4, 89′ Mbuba Lutete 0-5.