KVK Westhoek wint bij Jong Lede met 0-2

Na een weinig hoogstaande wedstrijd op een klein en hobbelig veld behaalde KVK Westhoek een tweede overwinning op rij.

Van bij het begin van de wedstrijd ging KVK Westhoek op zoek naar het openingsdoelpunt. Dat kwam er in de 10de minuut toen Jong Lede een hoekschop moest toestaan. Van Fleteren trapte de bal van aan de cornervlag en Wittesaele kopte KVK Westhoek op voorsprong (0-1). Drie minuten later belandde een voorzetschot van diezelfde Wittesaele nipt naast de paal.

Westhoek kwam gemotiveerd uit de kleedkamer en drukte de thuisploeg meteen tegen eigen doel. In de 46ste minuut raakte de bal niet weg voor het thuisdoel. Robaeys zond voor en Lebisr kopte het tweede Westhoekdoelpunt binnen. In de 52ste minuut was Jong Lede dicht bij de aansluitingstreffer maar de lobbal van De Schepper ging over het Westhoekdoel. Nadien viel nog een mooie actie tussen Winnock en Six te noteren maar de bal ging in hoekschop. In de 85ste minuut bracht Six invaller Blancke alleen voor doel maar Blancke ging zijn eigen kans terwijl Verdonck alleen stond om de stand op 0-3 te brengen. Na de verdiende uitzege speelt KVK Westhoek de komende drie wedstrijden in het eigen Crackstadion.