KVK Westhoek weet sterkhouders aan zich te binden

De broers Gregory en Yohann Loisel (links) vieren met de rest van het team een doelpunt. Ook de Franse tweelingbroers blijven dus aan boord bij Westhoek. © VDB
Redactie KW

KVK Westhoek probeert in eerste instantie het team – dat momenteel in tweede amateurklasse op een mooie vijfde plaats staat – te behouden. Maar nu al verlengden heel wat sterkhouders hun verblijf in Ieper…

De onderhandelingen tussen het bestuur en de huidige kernspelers verlopen vlot. “Als het goed gaat, wil iedereen blijven. Gaat het minder, dan heb je een leegloop”, vat sportief verantwoordelijke José Debusschere de onderhandelingen samen. “Het is alleszins de bedoeling om de kern zoveel mogelijk samen te houden.

En het gaat in elk geval de goede richting uit. Jonas Vandermarliere, Ayron Verkindere, Stacy Mitsuatu, Niels De Loof, Karel Ternier, Alexander Embrechts en de tweelingbroertjes Grégory en Yohann Loisel tekenden bij. Jason Robaeys, Kenny Vandamme en Jordan Ihou hebben nog een lopend contract.

Karel Ternier scoorde dit seizoen al tien keer.
Karel Ternier scoorde dit seizoen al tien keer.© VDB

Reservedoelman Sévane Flandrinck verlaat de club voor Sassport Boezinge. Andere spelers hebben we voorlopig niet op het oog”, besluit José Debusschere. (EG)