KVK Westhoek verliest van Eernegem met 1-2

Al vrij snel moest KVK Westhoek te kennen geven dat Eernegem de meerdere in de wedstrijd was. Na toch wat knap spelwerk kon Eernegem het balgevecht niet meer winnen.

Al na enkele minuten kwam KVK Westhoek met 0-1 achter te staan. Het sterke Eernegem liet zich amper tien minuten later nog eens opmerken, toen ze ook een tweede bal in de goal trapten. Met 0-2 achterstaan was niet goed voor de moraal, toch ging KVK er opnieuw voor. Die herwonnen energie zorgde voor een 1-2 net voor de rust. Na knap balwerk aan het begin van de tweede helft leek het even op een gelijkspel uit de draaien, maar dat bleef uit. Eernegem was duidelijk beter georganiseerd dan KVK Westhoek. Deze laatsten lieten ook wat steken vallen in afwerking en efficiëntie.