KVK Westhoek lijdt tweede zware nederlaag op rij

De fusieploeg verloor thuis met 3-4 van SW Harelbeke.

In de 15de minuut werkte doelman Carron een hoekschop weg maar de inlopende Delannoy trapte de bal in de vlucht hoog in het doel (0-1). Twee minuten later zette Six van op rechts voor en verdediger Lefebvre nam in een tijd succesvol over (1-1). Vijf minuten later was het voor de thuisploeg te herbeginnen. De bal werd slecht weggewerkt en Delannoy trapte van buiten de grote rechthoek de bal voor de tweede maal voorbij doelman Carron (1-2). In de 34ste minuut bracht Lebsir de stand in evenwicht nadat hij een voorzet van Wittesaele in één tijd succesvol overnam (2-2).

Na de rust ging de thuisploeg op zoek naar de overwinning. In de 54ste minuut zette Lebsir voor en Six bracht met een subliem hakje de thuisploeg op winst (3-2). SW Harelbeke illustreerde daarna hoe zwak KVK Westhoek momenteel verdedigt. In de 72ste minuut bracht Noppe met een afstandsschot de stand in evenwicht (3-3). Vier minuten later moest KVK Westhoek met 10 man verder na een tweede gele kaart voor Blancke. In de 79ste minuut ging Vanneste door op links en liet doelman Carron met een grondscherend afstandsschot kansloos (3-4). KVK Westhoek slikt in de laatste twee wedstrijden liefst 10 tegendoelpunten, op die manier kan het moeilijk een wedstrijd winnen.