KVK Westhoek geeft 2-0 voorsprong uit handen

KVK Westhoek leed zijn derde nederlaag op rij. Het gaf tegen KFC Sint-Gillis-Waas een 2 – 0 voorsprong uit handen en verloor tegen een uitgekookt spelende bezoekende ploeg.

© VDB

KVK Westhoek nam een schitterende start en bouwde een voorsprong van twee doelpunten uit. Op het kwartier won Lebsir een duel op het middenveld en stuurde Diallo op de bezoekende doelman af. De Ieperse aanvaller omspeelde de doelman en bracht de thuisploeg op voorsprong. Vijf minuten later zag Wille zijn kopbal op de deklat belanden. Drie minuten later stuurde Six Lebsir in het straatje en die bracht de 2 – 0 op het bord. In dezelfde minuut lukte Anouar van dichtbij de aansluitingstreffer. Vlak voor de rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na een vrijschop van Van Osselaer. In het begin van de tweede helft kopte Smet met heel veel geluk de bal voorbij thuisdoelman Carron. KVK Westhoek trachtte nadien het spel te maken maar stuitte op een goed georganiseerde bezoekende ploeg. De thuisploeg speelde in de slotfase 20 minuten tegen 10 man maar vond geen oplossing om op gelijke hoogte te komen. (dvdb/foto bvb)

Doelpunten: 15′ Diallo 1 – 0, 23′ Lebsir 2 – 0, 24′ Anouar 2 – 1, 45′ Van Osselaer 2 – 2, 48′ Smet 2 – 3.

De thuisploeg startte met een onuitgegeven elftal.