KVK Westhoek gaat na 2-0-zege tegen Racing Waregem verder op elan

KVK Westhoek won verdiend van Racing Waregem maar moest tot de slotminuut wachten voor het eindresultaat op het bord kwam.

KVK Westhoek begon met goede intenties aan de wedstrijd maar vond geen oplossing voor de bezoekende afweer. In de 9de minuut ontsnapte de thuisploeg zelfs aan een vroege achterstand toen een schot van Denoulet op de paal belandde. In de 14de minuut werd een doelpunt van Wittesaele na buitenspel afgekeurd. In de 34ste minuut ging Euvrard alleen op de bezoekende doelman af maar hij tikte de bal te ver van de voet. In de 38ste minuut besloot Lebsir in één tijd op doelman De Smet na een goede voorzet van Six. Na de rust ging de thuisploeg op zoek naar de overwinning. In de 54ste minuut vond Lebsir de bezoekende doelman op zijn weg. In de 57ste minuut zette Euvrard voor naar Lebsir die gemakkelijk afwerkte (1-0). Nadien voetbalde de thuisploeg de kansen bij elkaar. In de 69ste minuut vond Delneste de bezoekende doelman op zijn weg. In de 73ste minuut scoorde Euvrard maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 90ste minuut legde Delneste de eindcijfers vast. KVK Westhoek won verdiend van een moedig Racing Waregem en kan toeleven naar de belangrijke thuiswedstrijd voor de tweede periodetitel op 23 november tegen FC Ronse. (dvdb)