KVK Westhoek beëindigt samenwerking met trainer Allan Deschodt

© VDB
Redactie KW

Na de derde nederlaag in evenveel competitiewedstrijden besloot het bestuur van KVK Westhoek maandagmiddag om de samenwerking met zijn trainer stop te zetten.

KVK Westhoek begon dit seizoen als grote titelfavoriet aan het seizoen in vierde nationale A, maar kon de verwachtingen in de eerste weken van de competitie niet inlossen. Na nederlagen tegen SK Eernegem en OMS Ingelmunster volgde afgelopen zondag ook een 2-3-verlies tegen Sint-Gillis-Waas. De thuisploeg gaf in die wedstrijd een vroege 2-0-voorsprong alsnog uit handen. Maandagnamiddag kwam de raad van bestuur van KVK Westhoek samen en daar werd beslist om de samenwerking met trainer Allan Deschodt te beëindigen.

“Allan deed het met hart en ziel, maar als de resultaten niet volgen, moeten er beslissingen genomen worden”, reageert voorzitter Willy Lamaire. “Allan ging altijd zeer gedreven te werk, maar de voorbije weken merkten wij op dat er te weinig zelfvertrouwen in de groep aanwezig was.” Hulptrainers Yves Logie en Rino Vandenbulcke nemen voorlopig over. KVK Westhoek wil in zijn zoektocht naar een opvolger voor Allan Deschodt niet overhaast te werk gaan.

(KPL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier