KVC Wingene wint vlot met 0-6 in Mariekerke

Jeremy Brogniez opende de score. © VDB
Redactie KW

Geen problemen voor de mannen van Angelo Paravizzini in Mariekerke, deelgemeente van Bornem. Met grote score zetten zij hun mooie prestaties verder.

KVC speelde aanvankelijk op balbezit, wat hen aardig lukte. De thuisploeg probeerde in balbezit ook de bal rond te spelen, wat hen tot het eerste tegendoelpunt ook lukte. Eenmaal KVC de druk opvoerde, zag je dat de thuisploeg het tempo niet aankon. KVC kon in een mum van tijd het tweede doelpunt scoren. Eenmaal kon Mariekerke de neus aan het venster steken maar Van Fleteren kon de bal in corner verwerken. In de tweede helft probeerde Mariekerke gelijke tred te houden en eventueel de aansluitingstreffer te maken. Maar al vlug kwamen hun tekortkomingen aan het daglicht en kon KVC nog viermaal scoren. Terug één kans in de tweede helft voor de thuisploeg via Ernst maar Verhulst pareerde zijn schot op doel.

(WD – foto Bart)

FC Mariekerke – KVC Wingene: 0-6.

KVC Wingene: Verhulst, Lahousse, Van Fleteren, Van Landschoot, Brogniez (75′ Leman), Lingier, Petrovic, Kissi (86′ Vansteenkiste), Demaitre, Hoornaert (75′ Lingier), Bruning.

Doelpunten: 28′ Brogniez 0-1, 29′ Kissi 0-2, 58′ De Maegd 0-3 (own), 65′ Hoornaert 0-4, 81′ Bruning 0-5 (pen.), 84′ Demaitre 0-6.