KVC Wingene verliest zijn eerste competitiematch

Doelman Dimitri Verhulst kreeg nog rood in de slotfase. © VDB

KVC Wingene heeft bij het Oost-Vlaamse FC Lebbeke zijn eerste nederlaag geleden in derde amateurklasse. In een op het einde ontaarde topper bepaalden de Lebbekse invallers het resultaat. Doelman Verhulst en doelpuntenmaker Baras kregen in het slot van een draak van een wedstrijd nog rood.

Geen van beide ploegen kon aantonen de plaats in de top van de rangschikking waard te zijn. In de eerste helft waren er kleine kansjes die niet benut werden. Zelfde spelbeeld na de rust. Doelman Verhulst moest attent zijn en Kissi kopte van dichtbij over. Een dubbele wissel van Lebbeke deede de wedstrijd kantelen. De ingevallen Bossekota bediende de eveneens ingevallen Baras, die de 1-0 tegen het net prikte. Wingene was van slag en kon de bakens niet meer verzetten. De gemoederen raakten verhit en in minuut 90 kregen keeper Verhulst en Baras rood onder de neus geduwd.