KVC Wingene verliest twee punten in voorlaatste minuut

Jens Hoornaetr houdt een pak bezoekende verdedigers aan de praat. (Foto VDB) © (Foto VDB)
Redactie KW

In een aantrekkelijke partij met heel wat kansen kon KVC de driepunter niet pakken. In de slotminuten werd Wingene ontnuchterd.

Grimbergen was een van de betere ploegen die KVC als tegenstander had. Ze verdienen meer dan de stand laat uitschijnen. De match met kansen voor beide ploegen was redelijk gesloten. Olivier Demaitre brak die open toen hij in een geharrewar de opener binnentikte. Op twee minuten van het einde was de vreugde voorbij toen Onwuekelu in de herneming gelijk stelde na een verre inworp. Achteraf spijtig want door het verlies van Leider Eppegem en ook Wervik kon blauw-wit een goede zaak doen in de rangschikking. Men hoort KVC wel niet klagen. Na twaalf wedstrijden telt Wingene 25 punten en dat is uitstekend voor de promovendus. Michael Kissi viel voor de rust geblesseerd uit met een verrekking van de hamstring.

KVC Wingene: Vonck, Lahousse, Van Fleteren, Demaitre, Van Landschoot, Brogniez, Petrovic (82′ Flederick) , Kissi (42′ Lingier), Hoornaert, Berquin (87′ Vansteenkiste), Bruning.

Doelpunten: 83′ Demaitre 1-0, 89′ Onwuekelu 1-1.

(WD – Foto VDB)