KVC Wingene speelt op eigen veld gelijk tegen potig A. Stekene

Michael Kissi kreeg meer trappen dan hem lief was. © (Foto VDB)

De tegenstander hield vorig seizoen met een gelijkspel KSKV Zwevezele van de promotie naar derde amateur. Op dezelfde manier haalde Avanti een 1-1 tegen Wingene.

De eerste helft was wat gelijkopgaand. Op een perfecte vrije trap van Petrovic werkte Van Fleteren mooi af met een kopbaldoelpunt voor de thuisploeg. Na de rust vergat Wingene de score verder uit te diepen. In een eindoffensief strafte dat af met de gelijkmaker en moest thuisdoelman Verhulst de meubelen nog redden. KVC verdiende tegen het potige Stekene eigenlijk meer dan een punt, het was de beste team op de grasmat. Met een 7 op 9 heeft promovendus Wingene zijn start alvast niet gemist.

KVC Wingene – A. Stekene: 1-1.

KVC Wingene: Verhulst, Lahousse, Van Fleteren, Pype (65′ Leman), Flederick, Berquin, Kissi, Petrovic, Van Landschoot, Hoornaert, Brogniez (85′ De Deyne).

Doelpunten: 20′ Van Fleteren 1-0, 89′ Thuv 1-1.

Gele kaarten: Koppen (S), Franssens (S), Van Fleteren (W).