KVC Wingene raakte niet in zijn spel tegen Jong Lede

Doelman Verhulst kreeg in de eerste vier minuten van de wedstrijd twee goals binnen. (Foto VDB) © (Foto VDB)
Redactie KW

Als je in de tweede minuut reeds tegen een achterstand aankijkt dan start je de wedstrijd met een achterstand. Dat maakte KVC mee op het veld van Jong Lede. De eindstand stond al na vier minuten op het bord.

Gebrek aan concentratie was bij Wingene de oorzaak van de vroege achterstand. Twee minuten later scoorde de thuisploeg nog eens en was de match reeds in een plooi gelegd. Jong Lede is een ploeg met veel gestalte en daar vonden de bezoekers niet onmiddellijk een oplossing voor. Een off-day van het Wingense team, zo kan je de eerste helft samenvatten.

Na de rust herpakten de blauw-witten zich en speelden de tweede helft meestal op de helft van de thuisploeg. De bal wilde er echt niet is en er was ook pech bij gemoeid. De tweede nederlaag van Wingene dit seizoen heeft dus duidelijk een zure smaak. Met 29 punten op het conto gaat de ploeg de winterstop in, de ideale gelegenheid om de batterijen opnieuw op te laden. Op 27 december hervatten de trainingen.

Jong Lede – KVC Wingene 2-0

KVC Wingene: Verhulst, Lahousse, Van Fleteren, Demaitre, Flederick (53′ Desmet), Bruning, Hoornaert, Berquin (53′ Petrovic), Kissi, Van Landschoot (70′ Lingier), Brogniez.

Doelpunten: 2′ en 4′ Meerschaut 1-0 en 2-0.

(WDV – Foto VDB)