KVC Wingene neemt ook Ninoofse horde

Olivier Demaitre opende de score voor Wingene. © Bart

Het was even puzzelen voor trainer Angelo Paravizzini met 2 geschorsten en 3 gekwetsten. Maar ook met een wat raar elftal won KVC verdiend in Ninove: 0-2.

Met doelpunten in de eerste helft via Demaitre en na de rust een tweede langs Van Fleteren pakte Wingene de volle buit. Op gaan enkel moment kon Ninove echt gevaarlijk zijn. In een aangename wedstrijd was Wingene de logische winnaar en de stand kon nog wat hoger opgelopen hebben. Zeventiende overwinning van KVC, waarmee de ploeg in de top vijf blijft. Het was een succesvolle avond voor Wingene: winst, geen gekwetsten en geen kaarten. Daardoor blijft de club dus in de running voor een eventuele titel maar het houdt de voetjes op de grond.