KVC Wingene kansloos onderuit tegen sterk Lebbeke

Redactie KW

De interprovinciale halve finale van de eindronde is voor het team van trainer Angelo Paravizzini een maat voor niets geworden. Volgende week spelen ze de kleine finale.

In een evenwichtige eerste helft was er weinig doelgevaar. De thuisploeg moest het hebben van individuele acties en KVC speelde vanuit een goede organisatie. Bij de rust stond dan ook een logische brilscore op het bord.

De tweede helft was amper twee minuten oud toen de tweede kans van Lebbeke de netten deed trillen. Wingene had het moeilijk om opnieuw in de wedstrijd te komen en Lebbeke bleef druk zetten onder impuls van draaischijf Amazou. Wingene raakte niet onder de druk uit en moest vijf hoekschoppen op rij toestaan. Het spel speelde zich bijna uitsluitend op de Wingense helft af. De weinige tegenprikken konden de Lebbeekse verdediging amper verontrusten.

Toen bezoeker Wullaert een tweede geel onder de neus kreeg moest Wingene de laatste tien minuten met 10 verder. Wingene verliest dus met het kleinste verschil en mocht desondanks het veld met opgeheven hoofd verlaten.

(WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier