KVC Wingene heeft revanche tegen Stekene beet

Michael Kissi speelde de volledige wedstrijd. © a-Bart

Voor de tweede keer maakte Wingene de verplaatsing naar Stekene. Het doel was revanche nemen voor de uitgestelde wedstrijd van een paar weken geleden.

Tegen wind kwam KVC niet in zijn spel tijdens de eerste helft. Dat kwam mede door de schorsing van Hoornaert en Brogniez. Ook Demaitre was afwezig na zijn blessure van vorige wedstrijd. Een vroeg owndoelpunt zorgde voor een 1-0-achterstand bij de rust waarmee de bezoekers nog goed wegkwamen. Wingene kwam wel goed uit de kleedkamer en benutte het windvoordeel. De gelijkmaker kwam er eveneens door een owndoelpunt.

Toen de doelman van Stekene Samson Lahousse neerhaalde, trok de ref rood en legde hij de bal net buiten de 16. Van Fleteren zette met een afstandschot zijn misser recht in de eindfase. Een deugddoende zege die hen een derde plaats in de stand oplevert. Ideaal in het vooruitzicht van de topper volgende week tegen de tweede, SCT Menen.

(WDV)

A.Stekene – KVC Wingene: 1- 2.

KVC Wingene: Verhulst, De Deyne (81′ Lingier), Lahousse, Van Fleteren, Van Landschoot, Petrovic, Kissi, Flederick, Bruning, Berquin (66′ Vansteenkiste), Desmet (90′ Van Craeyveld).

Doelpunten: 5′ Van Fleteren 1-0 (own), 64′ Mag’kavula 1-1 (own), 88′ Van Fleteren 1-2.).