KVC Wingene behaalt gelijkspel in moeilijke uitwedstrijd

Doelpuntenmaker Van Fleteren tijdens een andere wedstrijd (archiefbeeld). © VDB

De lastige uitwedstrijd in Melsele heeft KVC een gelijkspel opgeleverd. Spits Michael Kissi werd uit veiligheidsoverweging een weekje rust gegund.

In een gelijk opgaande eerste helft was de thuisploeg de betere in de eerste tien minuten. Daarna kwam Wingene meer en meer in de wedstrijd. Op voorzet van Hoornaert trapte Bruning de afvallende bal raak. Het doelpunt werd wegens buitenspel echter afgekeurd. Meteen de 0-0 ruststand.

Na een goed uur klom Melsele op voorsprong via een afstandsschot van Didi. Wingene stapelde daarna de kansen op in eerste instantie konden die niet in doel gewerkt worden. Op een vrije trap van Brogniez trof Van Fleteren toch nog raak. KVC ging op zoek naar de 1-2 en was via de ingevallen Leman nog het dichts bij. Kissi had wat last met een verrekking van de hamstring en werd in het vooruitzicht van de wedstrijden tegen Wervik en Eppegem rust gegund.