VIDEO Sons of Gravity dollen met spelers KV Oostende tijdens training

Redactie KW

De boog moet niet altijd gespannen staan in het topsportmilieu, zeker niet aan de kust bij KV Oostende. Dat bewijzen de Sons of Gravity met hun laatste filmpje dat ze lanceren op hun YouTube-kanaal.

Daarin dollen de volleybalkampioenen van Knack Roeselare op training met de A-kernspelers van de kustploeg met een paar trickshots. Bal in de basketbalring koppen na een lange race over het hele veld of een balletje van ver tegen de deklat trappen.

https://www.youtube.com/watch?v=eKN6hVekc2Q

Technisch wonder Yassine El Ghanassy voelde zich helemaal in zijn sas bij dat soort kunstjes. Alleen in de penaltyreeks -waarin hij een bal in doel moest smashen- faalde de balvirtuoos.

Benieuwd of de scherven ook geluk brengen voor de kustjongens in hun volgende wedstrijd

Keeper Silvio Proto -altijd wel te vinden voor fun- was tijdens deze aparte training ook helemaal in zijn element. Op het einde showt hij dan ook nog eens zijn uitmuntende traptechniek. Een vaas die precies in de kruising hing, moest er aan geloven. Benieuwd of de scherven ook geluk brengen voor de kustjongens in hun volgende wedstrijd komende zondag tegen Moeskroen.

VIDEO Sons of Gravity dollen met spelers KV Oostende tijdens training

Voor trainer Yves Vanderhaeghe zijn de Sons of Gravity geen onbekenden. Yves Vanderhaeghe is een volleyballiefhebber die geregeld een wedstrijd meepikt van Knack Roeselare. Toen de volleyspelers in kwestie met het idee kwamen voor een filmpje, stemde de KVO-coach meteen in.

Het is niet uitgesloten dat de Sons of Gravity in de toekomst nog samenwerken met KV Oostende.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier