Verliest KV Oostende zijn topschutter al in januari ?

© BELGA
Olivier Volckaert

Cyriac Gohi Bi steekt in bloedvorm. De topschutter van de Jupiler Pro League scoorde al zeven keer voor KV Oostende en wekte daardoor interesse op van enkele topclubs uit de Premier League. Volgens de Engelse pers zou er in januari al een bod komen van West Ham en Crystal Palace.

The Daily Star kwam met het nieuws op zijn website. “Zondag waren er scouts van West Ham voor Club Brugge-KV Oostende. Coach Slaven Bilic wil meer mogelijkheden in zijn aanvalslinie om te blijven meestrijden voor Europese tickets komend seizoen en denkt aan Cyriac”, meldt de bekende Engelse tabloid. West Ham staat momenteel vierde in de Premier League, een plaats die recht geeft op een voorrondeticket voor de Champions League. De bekendste naam bij West Ham ? Cheikhou Kouyaté. “Kouyaté kent Cyriac nog van bij Anderlecht en kent het potentieel van de spits”, weet Squawka News nog.

Volgens andere media is ook Crystal Palace geïnteresseerd. “Van de twee teams wordt verwacht dat zij in januari zullen informeren voor Cyriac”, weet Tribal Football. Het Crystal Palace van coach Alan Pardew staat momenteel zesde in de Premier League.

(OVG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier