U19 KV Oostende winnen tornooi voor nationale beloften van SK Eernegem

KVO beschikt bij haar U19 over een enorm sterke lichting. © FRO
Redactie KW

KVO nam deel met een sterke lichting U19. Eerder deze maand maakten een aantal spelers al deel uit van de beloften van Oostende.

KVO won het al het tornooi van Oostduinkerke, met een aantal ‘juniores’ die allerminst uit de toon vielen, in de ploeg. Beloften-trainer Andy Vervenne overweegt zelfs om de jongens bij de beloften te houden. Zaterdag nam de ploeg KVO U19 deel aan het beloften-tornooi van SK Eernegem. Tegenstanders in de poules waren onder meer de beloften van KVK Westhoek, Gent-Zeehaven en VV Coxyde. KVO won zijn drie poulewedstrijden en moest het in de finale opnemen tegen de beloften van Cercle.

Ondanks het afhaken van enkele licht geblesseerde spelers, trok KVO het laken naar zich toe met een 2-1 zege. “Tegen de beloften van enkele eerste en tweedeklassers hebben mijn juniores kunnen bewijzen dat ze talent in huis hebben,” vertelt KVO-trainer Butsraen. “Ze wonnen de drie poulewedstrijden tegen KVK Westhoek, Gent-Zeehaven en VV Coxyde. In de finale dwong Cercle meer balbezit af, maar KVO was efficiënter in de afwerking. Ik kijk met ambitie uit naar de nieuwe competitie!” (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier