Ook in Bredene supporteren ze voor KV Oostende

Redactie KW

Ook vanuit Bredene vertrekt een bus richting De Heizel. Om 14 uur was het verzamelen geblazen aan café Bierhuis. Om 15 uur vertrok de bus met 57 KVO-supporters aan boord.

Organisator Timothy De Block ziet de avond alvast rooskleurig in. “We gaan winnen met 3-1”, blikt hij al vooruit op de wedstrijd. “We vertrekken met een bende van 57 mensen en de chauffeur natuurlijk. Het is de eerste keer in onze geschiedenis dat we zoiets mogen meemaken. De beker niet winnen zou een grote teleurstelling zijn. We kijken al een eindje uit naar deze dag en eindelijk is het zo ver. Ik schat dat we rond 16.30 aankomen in Brussel. Het eerste wat op het programma staat is een bezoekje aan het KVO-dorp.”

“Ik weet dat de supporters van Zulte Waregem met 4.000 supporters meer zijn maar we gaan hen overtreffen. Oostendenaars zijn feestvierders, als we onze keelgaten open zetten gaan we van Zulte niets meer horen. Als onze ploeg die beker na de wedstrijd de lucht in mogen steken dan zal er ongetwijfeld een feestje losbarsten. In eerste instantie in Brussel zelf, maar ook hier in Bredene bij terugkomst en zeker in het stadion van KV Oostende. We zijn er allemaal van overtuigd dat we de beker pakken.” (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier