KVO-netwerkavond in Roeselare blijkt succes

Redactie KW

Meer dan 100 ondernemers uit de regio Roeselare-Izegem en omstreken gingen in op de uitnodiging van KV Oostende, dat hen warm probeerde te maken voor de formules tijdens de play-offwedstrijden van de kustploeg straks op Schiervelde.

De succesvolle avond ging door in het businessgebouw van KSV Roeselare. Communicatiemanager Wim De Meyer leidde Patrick Orlans in voor een heel gesmaakte presentatie. De commercieel directeur van KVO dankte in de eerste plaats de dirigenten van KSV Roeselare voor de goede overeenkomsten die gesloten werden voor het betwisten van de play-offwedstrijden op Schiervelde. In een woord stak hij ook de loftrompet uit naar de Roeselaarse burgemeester Luc Martens en zijn bestuur, die het mee mogelijk gemaakt hadden om de wedstrijden van KVO te laten plaatsvinden op Schiervelde.

Tijdens de presentatie belichtte Patrick Orlans KVO in al zijn facetten, vanaf de fusie tot de huidige groei die de kustploeg meemaakt. Hij had het ook over de ruimere mogelijkheden die de club zal aanbieden aan ondernemers en supporters volgend seizoen, na de renovatie en nieuwbouw van het eigen stadion. De presentatie werd besloten met een omstandige uitleg over de businessformules waarvoor er kan ingeschreven worden voor de play-offwedstrijden van KVO op Schiervelde. Nadien kon iedereen bij een hapje en een drankje aan het ‘netwerken’.

KV Oostende speelt zijn eerste wedstrijd in Schiervelde al op 5 maart tegen Charleroi, de voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie.

(FBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier