KV Oostende verhoogt prijs abonnementen met 30 euro

KV Oostende start maandag de abonnementenverkoop voor het vierde opeenvolgende seizoen in eerste klasse. © (Foto MF)
Redactie KW

Maandag start KVO met de abonnementenverkoop voor het seizoen 2016-2017. Volgens KVO blijven ze toch nog (een van) de goedkoopste van de Jupiler League.

KV Oostende start de abonnementenverkoop voor het vierde opeenvolgende seizoen in eerste klasse aan de hand van opvallende Oostendse visuals die iedereen aanspreken. De spelers zullen scholen bezoeken en ook effectief voor de klas staan. Wie een abonnement heeft, krijgt als eerste de kans om zijn of haar plaats van het afgelopen seizoen te hernieuwen. De periode waarin je dat kan doen, loopt van 9 mei tot en met 29 mei.

Goedkoopste van de Jupiler Pro League

“Zelfs in de vernieuwde KVO-arena kunnen we onze supporters nog altijd abonnementen aanbieden die tot de goedkoopste seizoenskaarten van de Jupiler Pro League behoren. De prijs van de abonnementen stijgt van 99 naar 129 euro. In een vernieuwd stadion en met vernieuwde accommodatie voor de fans, denk aan onder andere café New Chaf, is de abonnementsprijs gestegen, maar die blijft nog bij de goedkoopste in eerste klasse“, zegt communicatiemanager Wim De Meyer.

“Ter vergelijking met clubs met hetzelfde profiel als KV Oostende: bij Zulte Waregem betaal je 200 euro, in Lokeren betaal je 150 euro en een abonnement op KV Mechelen kost minstens 175 tot 190 euro”, aldus nog Wim De Meyer. Helemaal de goedkoopste is KVO evenwel niet (meer), want ik Kortrijk betaal je voor de goedkoopste formule slechts 119 euro.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier