KV Oostende opent gloednieuwe fanshop

De spelersploeg maakte zijn opwachting voor de opening van de fanshop. © MF
Redactie KW

Het weireldploegsje heeft sinds dit weekend een nagelnieuwe fanshop en die werd met de nodige luister geopend.

De opening van de nieuwe fanshop zaterdag lokte meer dan 500 bezoekers. Kalenders, shirts, sjaals met ‘herfstkampioen’ op, gms-hoesjes en tal van andere nieuwe artikels gingen vlot over de toonbank. Een van de meest opvallende items in het aanbod was een blokkenset in de kleuren van KV Oostende.

Coach Yves Vanderhaeghe, zijn technische en medische staf, teammanager en de volledige wedstrijdselectie die zondagmiddag aan de aftrap komt tegen KV Mechelen tekende present voor de opening. Zaterdagmiddag kwamen ook Sinterklaas en Zwarte Piet op bezoek. De Sint knipte het groen-rood-gele lint door in aanwezigheid van burgemeester Johan Vande Lanotte, staatssecretaris Bart Tommelein en KVO-hoofdsponsor Willems Veranda’s.

Terreurdreiging

In de marge van de opening van de fanshop liet commercieel directeur Patrick Orlans optekenen dat hij ergens wel opgelucht is dat de ploeg niet thuis speelt dit weekend met de terreurdreiging in het achterhoofd. “Als het sneeuwt dan kan er natuurlijk ook niet gevoetbald worden, dit zijn soortgelijke omstandigheden. Onze eerstvolgende thuismatch is pas op 5 december”, klonk het.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier