KV Oostende gaat ruim winnen bij Westerlo en blijft op Play-Off I-koers

KV Oostende is zaterdag op de 28e speeldag in de Jupiler Pro League met 0-4 (rust 0-0) gaan winnen op het veld van Westerlo. Landry Dimata, Knowledge Musona, Michiel Jonckheere en Adam Marusic waren de Oostendse doelpuntenmakers. KVO doet een uitstekende zaak in de strijd om Play-Off I.

Voor rust viel er weinig te beleven in het Kuipje. Zes minuten na de pauze ging de bal plots op de stip na contact tussen Christensen en Musona. Dimata zette zich achter de bal, bleef foutloos en bezorgde het Weireldploegsje van Marc Coucke een 0-1 voorsprong. Marusic, Berrier en opnieuw Dimata waren daarna dicht bij de 0-2, aan de overzijde hield doelman Dutoit De Ceulaer van de gelijkmaker.

Een kwartier voor affluiten mochten de boeken toe voor de Kemphanen, na een defensieve blunder kreeg Musona de 0-2 op een presenteerblaadje aangeboden. Tien minuten voor tijd werd het zelfs 0-3 dankzij Jonckheere, in de toegevoegde tijd zette Marusic de pijnlijke 0-4 op het bord.