KV Oostende door oog van de naald naar kwartfinales beker

De troepen van Yves Vanderhaeghe haalden het met 3-4 van Tubeke, een ploeg uit eerste klasse B.

KV Oostende begon nochtans goed aan de partij. Na amper één minuut stond het al 0-1 dankzij Gohi Bi Cyriac en net na de rust verdubbelde diezelfde Cyriac de voorsprong. Maar daarna scoorde Keita de aansluitingstreffer voor Tubeke van op de stip en twee minuten later zette Laurent de bordjes gelijk. Het zag er even heel slecht uit voor KVO, toen Diallo de 3-2 op het bord zette.

Pedersen kon in minuut ’70 de stand op 3-3 brengen en zo werden het verlengingen. In die verlengingen werd er niet gescoord, tot er in de laatste minuut van de tweede verlenging een strafschop werd gefloten voor de kustboys. Siani zette die op en knalte KVO zo alsnog naar de kwartfinales.