KSKV Zwevezele verliest met 1-3 tegen KV Oostende

Nicolas Lombaerts kwam voor het eerst in actie voor KVO. © Belga
Redactie KW

Met een Europees ticket op zak zakte de A-kern van KV Oostende af naar Zwevezele voor een eerste oefenwedstrijd. De kustploeg won met 1-3.

Na een dag trainen stond de A-kern – met uitzondering van hun internationals en onder andere Brecht Capon (pols) en Antonio Milic (ziek) – op het veld van Zwevezele. Alle ogen waren gevestigd op supertransfer Nicolas Lombaerts. Trainer Yves Vanderhaeghe gaf net als zijn Zwevezeelse collega alle spelers speelminuten. Voor de geel-zwarte supporters was het uitkijken naar de nieuwelingen, vooral Hans Cornelis, en een kennismaking met Kurt Bataille T1 van Zwevezele.

De Zwevezeelse trainer zag zijn ploeg zeer goed meespelen. Bij de rust wezen de bordjes 0-2. In de tweede helft moest Zwevezele niet onderdoen voor KVO. Op geen enkel moment werd de eersteprovincialer weggespeeld en hield dan gelijke tred wat het scoreverloop betrof. Er was ruime belangstelling en die genoot van een mooie partij voetbal. Wie verwachtte dat Zwevezele weggespeeld zou worden, kwam bedrogen uit.

(WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier