David Rozehnal speelt ook volgend seizoen voor KV Oostende

© BELGA
Redactie KW

KV Oostende heeft het contract van verdediger David Rozehnal (35) tot juni 2017 verlengd. Dat meldde de eersteklasser donderdag op zijn website.

De Tsjech, die van 2003 tot 2005 de kleuren van Club Brugge verdedigde, zette afgelopen juni bij KVO zijn handtekening onder een contract van één seizoen, met een optie op een bijkomend seizoen. Rozehnal maakte tot nog toe indruk bij KV Oostende, momenteel derde in de Jupiler Pro League. De club van voorzitter Marc Coucke besliste de verdediger daarvoor te belonen.

“Ik was al blij dat KVO mij afgelopen zomer de kans gaf om mijn professionele carrière te verlengen en nu ik hier nog één jaar extra kan bijtekenen, ben ik dan ook heel tevreden”, aldus Rozehnal. “We zijn op dit moment bezig met een mooi project en volgend seizoen zetten we dat gewoon verder.”

Na zijn periode bij Club Brugge speelde Rozehnal voor Paris Saint-Germain, Newcastle, Lazio Rome en Hamburg. In 2010 kwam hij op uitleenbasis bij Lille terecht, om er uiteindelijk tot vijf maanden geleden te blijven.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier