Brecht Capon gedoopt als peter van nieuw supporterslokaal Kustboys Gistel

Redactie KW

Maandag in de vooravond werd het nieuw supporterslokaal van Kustboys Gistel, in aanwezigheid van tientallen KVO-fans ingehuldigd.

De succesvolle vereniging werd ooit opgericht in 1977, in Brasserie Tourmalet in Gistel. Na een 20-tal jaar activiteit in Café Ringo en Sportkaffee Gistel, heeft het bestuur gekozen voor een nieuw lokaal, Herberg St. Cornelius in Snaaskerke.

Verdediger Brecht Cappon, een rasechte Oostendenaar, is de nieuwe ‘peter’ . Hij werd plechtig gedoopt en moest beloven dat hij, zoveel mogelijk, zal aanwezig zijn bij de activiteiten van de supportersclub in het gezellig dorpscafé. Brecht Capon overhandigde ook een mooie foto om het lokaal te versieren en uiteraard moest hij ook een tap-test ondergaan. In november wordt vanuit Snaaskerke een bus ingelegd voor de verplaatsing naar Anderlecht. Kustboys Gistel telt momenteel een 50-tal leden.

KVO-pr-man Wim De Meyer beloofde in naam van voorzitter Marc Coucke dat KVO dit seizoen zijn hulp zal verlenen aan de KVO-supportersclubs, die een supportersavond willen organiseren op maandag- of vrijdagavond.

Herberg St. Cornelius, naast de kerk van Snaaskerke, wordt uitgebaat door Eveline Degraeve, die van kindsbeen af naar KVO gaat kijken. Voor Eveline gaat een droom in vervulling.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier