Ambiance troef op netwerkavond KV Oostende

Brunhilde Verhenne en de twee verkozen KVO-lady's Iona Vanborm en Chloë Van Gorp. (Foto MF)
Redactie KW

Enkele sportieve primeurs én een schlagerhit voor voorzitter Marc Coucke domineerden de netwerkavond van KV Oostende.

Na de heisa van de voorbije weken heeft KV Oostende heel wat aan te kondigen. De kustploeg organiseerde daarom een heuse netwerkavond voor sponsors, partners en ambassadeurs. Willems Veranda’s wordt de nieuwe hoofdsponsor van de ploeg. Het bedrijf van Luc Willems is ook in het wielrennen actief en tekende een overeenkomst voor minstens drie seizoenen met optie voor drie seizoenen extra.

KVO-lady’s zorgen voor charme

KVO presenteerde bovendien de nieuwe truitjes van de ploeg door drie charmante dames: PR-verantwoordelijke Brunhilde Verhenne en de twee verkozen KVO-lady’s Iona Vanborm en Chloë Van Gorp. Ook op sportief vlak viel er redelijk wat nieuws te rapen. KV Oostende maakte bekend dat de Ivoriaanse spits Cyriac tekent voor vier seizoenen. Cyriac kwam in 2013 aan bij Anderlecht, dat hem bij Standard had weggekaapt. Zijn eerste seizoen ging grotendeels verloren door een blessure. Ook in de play-offs raakte hij niet verder dan enkele korte invalbeurten. Bij KV Oostende hoopt Cyriac weer meer voetbalvreugde te beleven om op termijn naar de Premier League te trekken. Ook Mathieu Cornet tekent bij Oostende. De Belgische aanvaller komt over van tweedeklasser Virton. De goalgetter moet voor de nodige doelpunten zorgen. Bovendien maakte coach Vanderhaeghe bekend dat hij zijn technische staf uit Kortrijk meeneemt.

Na het formele gedeelte was het tijd om te netwerken. We herkennen Gianni Boone, Yves Vanderhaeghe en Iris Cracco in een Roeselaars onderonsje. (Foto MF)
Na het formele gedeelte was het tijd om te netwerken. We herkennen Gianni Boone, Yves Vanderhaeghe en Iris Cracco in een Roeselaars onderonsje. (Foto MF)

Wereldrecord polonaise

Een kandidaat uit Belgiums Got Talent zorgde voor enkele muzikale intermezzo’s tijdens het formele gedeelte. Op het einde van de officiële voorstelling bracht schlagerzanger Steve Tielens een ludieke primeur van zijn nieuw nummer ‘t Is weer koekenbak, een ode aan voorzitter Marc Coucke. Hij kreeg het nummer voor het eerst te horen tijdens de persconferentie. Tijdens de fandag van KV Oostende op zondag 12 juli doen Tielens en Coucke een gooi naar het wereldrecord polonaise.

Marc Coucke samen met kersvers hoofdsponsor Luc Willems van Willems Veranda's. (Foto MF)
Marc Coucke samen met kersvers hoofdsponsor Luc Willems van Willems Veranda’s. (Foto MF)

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier