40 jaar Kustboys Gistel gevierd

Wie zien het bestuur van Kustboys Gistel met Kris Heddebauw, Robby Verbeke, Gino Timmerman, Didier Janssens, Nicky Doens, Geert Verbeke en Geert Rommel. © Foto FRO
Redactie KW

Zaterdagavond werd in Herberg Sint-Cornelius in Snaaskerke het 40-jarig bestaan van KVO-supportersclub Kustboys Gistel gevierd.

Op het programma stonden een uitgebreide receptie en een gezellige maaltijd bestaande uit frietjes met stoofvlees. De 54 KVO-fans lieten het zich smaken. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan legt Kustboys Gistel, op zaterdag 21 oktober, voor de trouwe leden een gratis bus in naar de uitwedstrijd van KV Oostende naar Sint-Truiden. Meer dan 50 fans hebben zich al ingeschreven en het bestuur overweegt om een dubbeldekker in te leggen.

Kustboys Gistel krijgt niet alleen waardering van de leden en van de KVO-fans, maar ook van het KVO-bestuur. Voor aanvang van de wedstrijd KV Oostende-Club Brugge, op zondag 15 oktober, mag Geert Verbeke, secretaris van Kustboys Gistel, op het terrein een geschenk in ontvangst nemen. (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier