Vincent De Gryse: “Voor Nieuwjaar geen beslissing over wie de club overneemt”

© Foto Ronny Neirinck
Redactie KW

Volgens Het Laatste Nieuws zou de overname van KV Kortrijk door Patrick Decuyper nog een kwestie van dagen zijn, maar dat wordt door Vincent De Gryse, huidig hoofdaandeelhouder van KVK, ontkend.

Dat Patrick Decuyper een bod gedaan heeft op de aandelen van de club, weerlegt De Gryse niet. “Er is een tijdje geleden al door Patrick Decuyper een bod neergelegd bij Dirk Degraen, de man die in deze materie onze belangen behartigt. Maar er zijn meerdere kandidaat-investeerders.”

Zo zou er een buitenlandse investeerdersgroep ook nadrukkelijk in beeld zijn. En precies omdat er nog een aantal geïnteresseerden zijn, is men bij de familie De Gryse niet gehaast om een beslissing te nemen. “Voor de winterstop zal er niet veel gebeuren met KV Kortrijk. Er is nog helemaal niks rond. Of Patrick Decuyper gezien zijn verleden echt een valabele kandidaat is? Ik ben niet verantwoordelijk voor hetgeen hij anderhalf jaar geleden heeft willen realiseren. Maar we zullen kiezen voor de beste oplossing voor ons én voor KV Kortrijk. Dat betekent inderdaad dat er bepaalde voorwaarden in het contract opgenomen zullen worden.” (CDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier