Ruime zege voor KV Kortrijk in eerste oefenduel

Teddy Chevalier scoorde twee keer in de oefenpot tegen Marke. © Foto Bart.
Christof Decraene

KV Kortrijk won met 0-13 op het veld van vierdeprovincialer Marke. Nieuwkomer Michael Lallemand schoot met scherp en lukte een hattrick.

Vier dagen na de eerste training mocht KV Kortrijk al zijn eerste oefenduel afwerken. Op het veld van KFC Marke werd een vlotte en ruime 0-13-zege geboekt. In de kern was geen plaats voor de geblesseerden Laurent Henkinet en Nebosja Pavlovic en ook Benoit Poulain, die naar KV Oostende zou vertrekken, speelde niet mee. De internationals Maxime Chanot, Adam Marusic en Zarko Tomasevic zijn nog met vakantie tot eind deze maand, net als Thanasis Papazoglou, die zondag wel present zou zijn op training.

Nieuwbakken KVK-coach trad per helft met een ander team aan en in de eerste helft scoorde Kortrijk dat het een lieve lust was. Het stond al 0-9 na 45 minuten. Na de pauze deed KV Kortrijk daar nog vier goals bovenop. Nieuwkomer Michael Lallemand lukte na de pauze een zuivere hattrick, ook youngster Bradley Vanneste pikte zijn doelpuntje mee. De andere goals werden gescoord door Lukas Van Eenoo (3), Brecht Capon, Teddy Chevalier (2), Birger Verstraete (2) en Stijn De Smet.

(CDW – foto Bart)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier