KV Kortrijk verliest oefenpartij tegen Winkel Sport

10/08/17 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:39

Woensdagmiddag speelde de Veekaa een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Winkel Sport uit de tweede amateurklasse. Winkel klopte de thuisploeg met 1-2.

KV Kortrijk verliest oefenpartij tegen Winkel Sport

Hervé Kage zette in het slot een strafschop om. © VDB

KV Kortrijk trad op het eigen oefencomplex Wembley vooral aan met spelers die pas terugkomen uit blessure. Ook een heel aantal nieuwe jongens kreeg de kans om wedstrijdritme op te doen. Zo kwamen onder meer Kagelmacher, Makarenko, Azouni en Budkivskyi aan de aftrap.

Tegen een gemotiveerd Winkel Sport had KVK hun handen vol. De bezoekers counterden snedig en kwamen via Hillewaere op voorsprong. Even later verdubbelden ze zelfs de score: Lucas Rougeaux werkte de bal ongelukkig in het eigen doel. Kagelmacher en Budkivskyi probeerden wel, maar buitenspel en de lat hielden de Kerels van een doelpunt. In het slot van de wedstrijd zette Kage nog een strafschop om. Eindstand: 1-2.

KV Kortrijk speelde met Galens, Kagelmacher, Rougeaux, Budde, Makarenko, Azouni, Van Eenoo, Hoxha (De Coninck), Stojanovic, Kage en Budkivskyi. Bruzzese en D'Haene blesseerden zich woensdag op training en bleven uit voorzorg aan de kant.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!