KV Kortrijk pakt uit met familietribune met gratis toegang voor -12-jarigen

© VDB
Redactie KW

Komend seizoen kunnen -12-jarigen gratis de wedstrijden van KV Kortrijk volgen in tribune 4 en ook de lage prijzen voor abonnees blijven gelden. De verkoop start op dinsdag 10 juni.

Op een persconferentie lichtte Lien Haerhout als lid van de raad van bestuur samen met communicatieverantwoordelijke Jelle Brulez de nieuwe plannen van KVK toe. “Drie seizoenen geleden hebben we een forse prijsdaling doorgevoerd op de abonnementen en we willen dat beleid aanhouden”, aldus Lien Haerhout. “Ook komend seizoen kan je in tribune 2 abonnee zijn voor 99 euro of ongeveer 6 euro per match. We willen op die manier de financiële drempel laag houden en nog meer volk naar het stadion lokken. Onze gemiddelde bezetting van 77 procent toont aan dat we een correcte prijzenpolitiek voeren.”

Een nieuwigheid wordt de familietribune. “In tribune 4 krijgen -12-jarigen een gratis abonnement als het kind vergezeld is van een volwassen abonnee”, legt communicatieverantwoordelijke Jelle Brulez uit. “Alle -12-jarigen zullen komend seizoen overigens deel uitmaken van KV Kids. Onder leiding van onze nieuwe mascotte ‘Het Kereltje’ zullen we ook naast het voetbal met verschillende partners activiteiten organiseren zoals een schaatsnamiddag, filmvoorstelling, karting, fietstocht…”

Abonnementen kunnen aangekocht worden in het secretariaat vanaf dinsdag 10 juni en kunnen ook voor het eerst online besteld worden via info@kvk.be. Abonnees krijgen meteen een partnercard met tal van voordelen bij Kortrijkse handelaars.

In de kantlijn werd ook de vernieuwde website voorgesteld en werd meegegeven dat de fandag van KV Kortrijk zal plaatsvinden op zaterdag 19 juli.

(DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier