KV Kortrijk gaat voluit voor groepswinst in Play-off II

© BELGA
Redactie KW

De Kerels ontvangen op de eerste speeldag Moeskroen-Péruwelz. Coach Karim Belhocine blikte op het wekelijkse persmoment vooruit op deze interessante affiche.

“We zijn de nederlaag uit de competitie zeker nog niet vergeten”, aldus de KVK-coach. “Moeskroen heeft een moeilijk seizoen achter de rug, maar de laatste matchen waren zeker niet slecht. Het zal dus zeker geen makkelijke opdracht worden. Maar ons doel is om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen in PO II en zo lang mogelijk aan de top mee te draaien. De spelers hebben er ook enorm veel zin in om na drie weken terug een match met inzet te spelen.”

Iedereen fit

Belhocine zal zaterdag kunnen rekenen op een volledig fitte kern. “Sommige spelers hebben wat last van kwaaltjes, maar de wedstrijd tegen Moeskroen komt zeker niet in gevaar. Of ook de terugkerende internationals zullen spelen? Ik zie geen reden waarom niet. Ze hebben tenslotte de voorbije week ook wat matchritme opgedaan in de oefeninterlands.”

Belhocine kijkt alvast uit naar het duel van volgende week tegen Standard. “Een match op Sclessin is altijd een leuke ervaring. En al zeker voor mij, want ik was er in 2011 nog actief als speler. Maar we focussen ons nu eerst volledig op Moeskroen. Het wordt belangrijk om de play-offs met een goed gevoel in te zetten”, besluit Karim Belhocine.

(JDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier