KV Kortrijk boekt knappe zege bij Malinwa

De Kerels hebben een wellicht overbodige maar toch knappe 0-2 zege laten noteren bij KV Mechelen.

KVK begon goed aan de wedstrijd en al na enkele minuten trapte Mercier op de paal.

Na 10 minuten was het wel raak toen Zarko Tomasevic na een vrije trap scoorde. Amper enkele minuten later moest de verdediger wel geblesseerd vervangen worden.

Malinwa zocht de gelijkmaker en kreeg na een half uur een unieke kans vanop de strafschopstip. Keet pakte echter de poging van Verdier en de rebound van De Petter.

Na de pauze bleef KV Mechelen aandringen, zonder echt goed te voetballen weliswaar, maar het was in de slotfase Kortrijk dat dankzij Elohim Rolland scoorde: 0-2, meteen de eindstand.