KV Kortrijk bevestigt dat nog nieuwe spelers op komst zijn

Redactie KW

Dat gebeurde donderdagavond in de gebouwen van Kinepolis Kortrijk tijdens de traditionele ploegvoorstelling voor de sponsors.

Met ludieke filmpjes werden alle spelers aan het publiek voorgesteld. Het merendeel kende iedereen echter, want alleen Benoït Poulain en Adam Marusic zijn voorlopig nieuw. Maar er zullen nog spelers bijkomen, werd die avond een paar keer herhaald. Voorzitter Joseph Allijns ziet het in elk geval zitten. “Ik ben ervan overtuigd dat we een goed seizoen zullen spelen. Het wordt een boerenjaar. En zelfs mocht het eens wat minder gaan, dan moeten we niet panikeren. Onze nieuwe trainer moet niet wanhopen. We hebben voor Yves Vanderhaeghe gekozen omdat we in hem geloven.”

Lovende woorden van de voorzitter, die door de trainer zelf met graagte in ontvangst werden genomen. “Voorzitter”, aldus de coach. “U moet ook niet twijfelen, het zal niet minder gaan.”

Het wordt voor KV Kortrijk in elk geval een nieuwe start. In zijn zevende seizoen in eerste klasse moet het beginnen met een nieuwe hoofdtrainer – na vijf jaar Hein Vanhaezebrouck en een jaar Georges Leekens – en een nieuwe hoofdsponsor Ago Jobs en HR na acht jaar Vasco. (CDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier