Kortrijk speelt in oefenduel tegen NAC Breda 1-1 gelijk

© VDB
Redactie KW

De wedstrijd vond om veiligheidsredenen achter gesloten deuren plaats. Kortrijk kwam in de slotfase 1-0 voor, maar moest alsnog de gelijkmaker toestaan.

In deze wedstrijd kregen een resem spelers, die anders maar weinig aan speelminuten toe komen, de kans om zich te tonen. Zo stond Gilles Lentz in de goal en speelden ook Samuel Boyer, Arno Claeys, Birger Verstraete, Michael Lallemand, Baptiste Ulens, Aboubakar Kamara en Kristof D’Haene. Sidy Sarr maakte zijn debuut in het rood-witte shirt.

Maar hoewel al die mannen de kans kregen de trainer te overtuigen, werd het maar een saaie wedstrijd. Kamara had een schietkans en Papazoglou kopte een bal op de dwarsligger, dat was het gevaar in die eerste helft. De beste mogelijkheid was voor Lallemand, die volledig vrijstaand onbegrijpelijk naast kopte.

Na de pauze moest de ingevallen Michalis Sifakis al meteen zijn kunnen tonen. Maar de hoop op een betere tweede helft ebde snel weg. Vijf minuten voor tijd leek Samuel Gigot dan toch Kortrijk de zege te bezorgen, maar in de slotminuut werd het alsnog 1-1.

(CDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier