Ivan Santini nog present op eerste veldtraining KV Kortrijk

Trainer Johan Walem (rechts) en zijn assistent Karim Belhocine liepen tijdens de opwarming enkele rondjes mee. © Foto Bart
Redactie KW

Die vond dinsdagochtend plaats op het oefenterrein aan De Kouter onder leiding van een volledig nieuwe trainersstaf. 18 spelers trainden mee, waaronder nog altijd Ivan Santini.

De Kroatische topschutter van KV Kortrijk, de voorbije twee seizoenen telkens goed voor 15 doelpunten, staat heel dicht bij een overgang naar Racing Genk. Santini was desondanks als eerste op het oefenveld. Vragen omtrent zijn overstap ontweek hij met zijn gekende cool: ‘Only God knows.’ Ondertussen zou Standard een nieuwe poging ondernomen hebben om Santini, wiens voorkeur uitgaat naar Genk, toch nog te overtuigen om naar de oevers van de Maas te verkassen.

Van de vijf nieuwkomers was alleen Thanasis Papazoglou, die nog maar recent de play-offs in Griekenland beëindigde, afwezig. Birger Verstraete (Club Brugge), Kristof D’Haene (Cercle Brugge), Samuel Gigot (Arles-Avignon) en Michael Lallemand (Eupen) waren wel van de partij. De internationals Adam Marusic en Zarko Tomasevic (beiden Montenegro) en Maxime Chanot (Luxemburg) sluiten pas later deze maand aan. Gregory Mahau (meniscus) sluit woensdag aan met de groep, kapitein Nebosja Pavlovic blijft out. (CDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier