Heel wat supporters tekenen present voor eerste showtraining KV Kortrijk

25/06/16 om 15:06 - Bijgewerkt om 15:06

KV Kortrijk hield zaterdagvoormiddag een eerste open training. Een tiental supporters mochten zelfs meetrainen met hun rood-witte voetbalhelden.

Heel wat supporters tekenen present voor eerste showtraining KV Kortrijk

© Foto KDK

Onder een stralende zon werkten de Kerels zaterdagvoormiddag hun eerste showtraining van het seizoen af. Een 200-tal supporters zagen de nieuwkomers voor het eerst in actie. Na een intensieve opwarming van een halfuur kregen 11 kinderen de kans om nog even mee te trainen. Er werden enkele wedstrijdjes gespeeld en de winnaars kregen ook tijd om met hun voetbalhelden op de foto te staan.

Onvergetelijke dag

Voor Brandon Vermeulen was het een dag die hij niet snel zal vergeten. "Ik heb hier enorm naar uitgekeken", aldus de jonge Kortrijkzaan. "Het was zelfs zo erg dat ik er vannacht niet van kon slapen. Je krijgt dan ook niet elke dag de kans om met je favoriete spelers op het veld te staan. Ik heb een wedstrijdje gespeeld met Fabien Boyer, Samuel Gigot en Elohim Rolland. Dat zijn stuk voor stuk heel sympathieke spelers. Zelf droom ik er ooit van om bij KVK te spelen. Daarvoor zal ik wel nog veel moeten trainen, maar deze ervaring pakken ze mij toch niet meer af." (JDH)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!