Ghelamco ontkent interesse in KV Kortrijk

Paul Gheysens wenst de stad Kortrijk en het bestuur van de club alle succes met hun eigen plannen. © Belga
Redactie KW

Bouwbedrijf Ghelamco ontkent dinsdag dat het interesse heeft om te investeren in eersteklasser KV Kortrijk. Dat meldt het bedrijf van Paul Gheysens, eigenaar van voetbalclub Antwerp, dinsdag.

De naam van het bouwbedrijf van Paul Gheysens zou steeds nadrukkelijker vallen als bouwheer en investeerder voor het nieuwe stadion van de Kortrijkse voetbalclub. Ghelamco ontkent alvast de interesse in een investering in de club. “Met enige verbazing nam de heer Paul Gheysens kennis van de desinformatie als zou hij belangstelling hebben om in de voetbalclub KV Kortrijk te investeren. Hierover is op geen enkel moment contact geweest. Hij wenst tegelijk de stad Kortrijk en het bestuur van de club alle succes met hun eigen plannen.”

De ondernemer voegt er nog aan toe dat hij met Antwerp zijn “langetermijnplannen verder wil uitrollen”. “Op korte termijn zijn in Antwerpen al enorme stappen gezet, maar het houdt niet op. Dat garandeer ik u.”

Interesse in de bouwplannen wordt dan weer niet stellig ontkend. Zo staat Ghelamco steeds open voor positieve bouwprojecten in alle centrumsteden, dixit het bedrijf. Daarbij klinkt het dat de bouwfirma al meermaals bewezen heeft, met het stadion in Gent en de vernieuwing in Antwerpen, een betrouwbare partner te zijn. “Wij staan steeds open om onze knowhow en diensten aan te bieden. Bovendien staan op dit moment al verschillende nieuwe projecten van Ghelamco in de stijgers, onder meer een ambitieus initiatief in Antwerpen”, besluit Gheysens.

(Belga)