Derde rechtsachter KV Kortrijk breekt kuitbeen

Denzel Budde (wit) in duel met Hassane Bande van KV Mechelen. © BELGA
Redactie KW

De jonge Nederlander Denzel Budde heeft in de beloftenwedstrijd van KV Kortrijk op AA Gent zijn kuitbeen gebroken. Dat meldt de Veekaa op haar officiële Facebookpagina. Een nieuwe, zware blessure voor KVK dus.

Denzel Budde maakte op bezoek bij KV Mechelen begin november zijn opmerkelijk debuut. De 20-jarige Nederlander sloot afgelopen zomer aan bij de beloften van KVK nadat hij zichzelf op de club had aangeboden. Daarvoor speelde hij bij de jeugd van PEC Zwolle en ASV Dronten. Tegen Mechelen werd de youngster door de ondertussen ontslagen trainer Yannis Anastasiou prompt op de rechtsachter gedropt. Met een ongelukkige owngoal lag hij toen mee aan de basis van de 2-0-nederlaag.

Maandag speelde de Nederlander met de beloften van KV Kortrijk tegen AA Gent. Hij viel er echter vroegtijdig geblesseerd uit, dinsdag werd de aard van Buddes blessure duidelijk. De onfortuinlijke jongeling brak zijn kuitbeen en zal een aantal weken out zijn.

KV Kortrijkhttps://www.facebook.com/kvkofficieel/https://www.facebook.comFacebook1

Youngster Denzel Budde brak gisteren zijn kuitbeen in beloftenwedstrijd KAA Gent – KV Kortrijk. 🤕 Veel sterkte & spoedig herstel! 💪 #COYR

Geplaatst door KV Kortrijk op dinsdag 28 november 2017

rich1.0https://www.facebook.com/kvkofficieel/posts/1563599763685770552