Boezemvrienden Lukas Van Eenoo en Anthony Van Loo dinsdag tegenover elkaar

21/04/17 om 13:25 - Bijgewerkt om 13:31

Zowel voor KSV Roeselare als voor KV Kortrijk lijkt zijn rol in play-off 2 na amper drie wedstrijden al uitgespeeld. Toch staat er voor de beide clubs nog wat prestige op het programma. Voor Lukas Van Eenoo wordt het alvast een speciaal duel, want hij speelt tegen de club die hem aan Roeselare uitleent én tegen zijn boezemvriend Anthony Van Loo. Wij brachten beide West-Vlamingen samen voor een gesprek.

Beide clubs strijden samen in groep B voor een finaleplaats in play-off II, maar zijn na drie wedstrijden al uitgeschakeld voor de eerste plaats in de groep. KSV Roeselare begon goed op Eupen, waar ze een verdiend 2-2-gelijkspel boekten en dicht bij een overwinning stonden. Thuis tegen RC Genk verdienden ze veel meer dan de 0-1-nederlaag in de slotfase. De efficiëntie in de zestien ontbrak. Tegen Excelsior Moeskroen werd met een veredeld B-elftal (liefst zeven wissels, red.) na een gekke wedstrijd met 3-5 verloren en zo staat KSVR troosteloos laatste met een punt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!