Bij KV Kortrijk kunnen ze het niet laten: even de draak steken met Club Brugge

Redactie KW

Het omstreden aanstaande bekerduel tussen Club Brugge en KV Kortrijk – waarvan nu nog altijd niet duidelijk is waar het moet worden afgewerkt – vormt zelfs een bron van inspiratie voor de jongste fans van KVK, zo moet deze Sinterklaastekening doen geloven.


Op zaterdag 6 december ontvangen de Kerels in eigen huis KV Mechelen. Net op de dag waarop Sinterklaas ook in het land is, dus, en daar koppelen ze bij KVK dan ook een wedstrijd voor de lokale jeugd aan vast. Sinterklaas komt de aftrap geven en de KV Kids die een tekening indienden voor de tekenwedstrijd zullen mee oplopen. Ook zal de Sint cadeautjes uitdelen.

Dat laat KV Kortrijk in een persbericht weten, mét in bijlage onder andere deze ‘ingezonden tekening’. Daarop is te zien hoe de nog erg jonge Michel Preud’homme zich bij de goedheilige man verontschuldigt voor het feit dat hij hem constant heeft gebeld om de bekerwedstrijd in Brugge te laten afwerken. De Sint, in – verdacht veel? – rood en wit, vraagt hem dan ook daarmee op te houden.

Knap tekenwerk in elk geval, zo gedetailleerd dat het doet vermoeden dat er ook wel wat volwassen hulp aan te pas gekomen is. Maar ach, er mag dan ook al eens gelachen worden.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier