KV Kortrijk verliest thuis van SK Lierse

Elimane Coulibaly na de 2-3. (Foto Belga/Kurt Desplenter)

In een wedstrijd met zeven doelpunten moest KV Kortrijk de drie punten meegeven met SK Lierse.

Na twee minuten kwam de thuisploeg op voorsprong na een doelpunt van Thomas Matton. Lierse kon niet meteen iets doen aan de voorsprong van Kortrijk, maar kwam in twee minuten tijd op voorsprong na doelpunten van Watt en Bourabia. Aan de rust stond het 2-1.

KV Kortrijk kwam scherp uit de kleedkamer, maar op een counter kon Lierse de score nog aandikken. Na een knappe pass van Hernan Losada maakte Watt zijn tweede van de avond. Elimane Coulibaly maakte de aansluitingstreffer, maar Bourabia maakte er met zijn tweede 2-4 van. In de slotminuten kopte Ivan Santini de 3-4 binnen, meteen ook de eindscore van deze wedstrijd.