KV Kortrijk pakt punt bij Sporting Charlerloi

KV Kortrijk heeft 1-1 gelijk gespeeld op het veld van Sporting Charlerloi.

KV Kortrijk en Sporting Charleroi wonnen allebei hun eerste wedstrijd van play-off II. Kortrijk begon gretig aan de wedstrijd, maar tot grote kansen leidde dat niet. Charleroi nam daarna het commando over en had voortdurend balbezit. Net voor de rust kon Kortrijk tegen de gang van het spel op voorsprong komen. Matton kon zich op links doorzetten en De Smet bedienen. Hij liet doelman Mandanda kansloos. Eén kans, één doelpunt.

Na de rust kwam KV Kortrijk scherper uit de kleedkamer. Mandanda redde een knappe vrije trap van Matton. Toch was het Charlerloi-speler Kebano die de kans kreeg op 1-1. Oog in oog met Darren Keet trapte hij rakelings naast. De thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en slaagde er uiteindelijk toch in om gelijk te maken. Sébastien Dewaest scoorde na een vrije trap van Satli. In het slot van de wedstrijd waren er nog kansen voor Fauré en Raman, maar de 1-1 bleef op het bord staan.