KV Kortrijk neemt strenge maatregelen voor bekermatch tegen Antwerp

© BELGA
Olaf Verhaeghe

Om supportersvermenging in het Guldensporenstadion tegen te gaan, kunnen enkel geïdentificeerde abonnees een ticket kopen voor de bekermatch tegen Antwerp in de achtste finales van de Croky Cup.

Op woensdag 29 november strijdt KV Kortrijk thuis tegen het Antwerp van Laszlo Bölöni om een plekje in de kwartfinales van de Beker van België. Voor die wedstrijd neemt de Veekaa uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen. “Om supportersvermenging tijdens deze wedstrijd tegen te gaan, kunnen enkel geïdentificeerde abonnees een ticket kopen“, klinkt het bij de eersteklasser. Abonnees kunnen een ticket voor zichzelf en vier vrienden kopen, zij het na registratie.

Alle toegangskaarten voor de bekermatch moeten ook op naam gekocht worden. Op de dag van de wedstrijd zelf zullen er extra strenge controles zijn. De identificatie en registratie kan via de website van KV Kortrijk of op het secretariaat aan de Kouter. Wie niet over een seizoenskaart voor de Veekaa beschikt, zal zelf geen tickets voor de match kunnen aankopen.