KV Kortrijk gaat in op vraag van Club Brugge om extra tickets voor bekerduel

© BELGA
Redactie KW

Het duel in de achtste finales van de Beker van België wordt gespeeld op woensdag 3 december.


© BELGA

Aanvankelijk eisten zowel Club Brugge als KV Kortrijk het thuisvoordeel in het duel op, maar na heel wat juridisch getrouwtrek en beroepsprocedures, trok KV Kortrijk aan het langste eind en dus wordt de match in het Guldensporenstadion gespeeld. Een streep door de rekening van de Clubaanhang, want daar waren slechts 850 tickets voor de bezoekende supporters beschikbaar.

Club Brugge vroeg de Kerels nu of er extra plaatsen kunnen voorzien worden in de B-tribune. Blauw-zwart is bovendien bereid zelf extra stewards mee te brengen, zodat de veiligheid niet in het gedrang komt. De volledige tribune 4 zal voor supporters van Club Brugge voorbehouden worden.

De verkoop voor tickets in deze tribune loopt via Club Brugge. In het secretariaat van Kortrijk kunnen met andere woorden geen tickets voor deze tribune aangekocht worden. Tribune 3 wordt volledig bestemd voor KV Kortrijk supporters, net zoals Tribune 1 en Tribune 2 die ongewijzigd blijven.

Als er na de voorverkoop nog tickets beschikbaar zouden zijn voor het bezoekersvak, zullen de loketten aan de ingang van de bezoekers (Meensesteenweg 84, Kortrijk) open zijn woensdagavond 3 december. Kleurvermenging op de wedstrijd wordt niet getolereerd. Enkel rood-witte kleuren worden toegelaten in de thuistribunes.

(FJA/FV)