KSV Roeselare verliest na stevig weerwerk met het kleinste verschil van KRC Genk

© BELGA
Redactie KW

Bij de Genkenaars zorgde de ingevallen Naranjo kort voor affluiten voor de enige treffer van de avond.

Met twee kansen voor Kehli waren het niet de bezoekers maar wel de troepen van Mercier die het best van start trokken. Genk had het moeilijk om de slag op het middenveld te winnen en kwam na een skrimmage voor het doel van Biebauw pas op het kwartier een eerste keer piepen. Meer dan enkele afstandsschoten leverde een voorzichtig Limburgs offensief niet op.

Ook in de tweede helft bleef het meeste gevaar van de thuisploeg komen. KSVR dreigde met uitbraken van Godwin (2x) en Lecomte, maar net toen de beide ploegen zich met een gelijkspel verzoend leken te hebben kon de ingevallen Naranjo na balverlies van Van Acker scoren: 0-1. Een zege die de Genkenaars na twee wedstrijden in de Roeselaarse poule voorlopig alleen op kop brengt. Ook al op Schiervelde neemt wit-zwart het volgende week op tegen Moeskroen, dat na een 0-2-nederlaag tegen Eupen voorlopig laatste is.

(SBE – foto Belga)

KSV Roeselare – KRC Genk 0-1.

Roeselare: Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Lecomte, Lépicier, Seoudi (82′ Van Acker), Van Eenoo (79′ Ibou), Godwin (74′ Cornet), Kehli.

Doelpunt: 84′ Naranjo 0-1.

Gele kaart: 25′ Lépicier.

Scheidsrechter: Verboomen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier